Ristorante Bellarium Rivoli

Book your table +39 348 5890238

Slider
  • Bellarium Restaurant, the menu

    QUALITY AND TRADITION A STONE'S THROW FROM TURIN

    Our menu consists of traditional dishes, revisited a modern way; we offer typical Piedmontese and national recipes, always combined with prestigious wines, of which we have a wide selection. Our specialties are meat and fish dishes, but many come back for the desserts prepared by our Chef Davide Trotta: ingredients are of utmost importance to us, they are selected with care, to ensure an impeccable quality to our customers, who deserve only the best.

    Check out our menu in the pdf attachment to get an idea of the dishes you can find here at Bellarium Rivoli in the province of Turin... we are sure that many will catch your attention! We also offer our Chef Davide Trotta's selection, for tasting menus that will give you an idea of everything we can offer!

    See our menu valid until April 19, 2020.

    Stay tuned!

Our dishes

Steak Tartare di FassonaItalian style steak tartare €12
"La pasta fritta" accompagnata da prosciutto di Parma DOP e bufalaFried pasta with Dop raw Parma ham and buffalo mozzarella cheese €13
Soffiata ai peperoni e patate su vellutata leggera di bagna caudaRoastbeef italian style with tuna maionaise €10
Finissima di vitello alla moda del tonnatoRoastbeef italian style with tuna maionaise €10
*Tentacoli di polpo, crema di patate alla curcuma e croccante di paneGrilled Octopus on turmeric potatoes cream an crunchy bread €12
"Non è la solita caprese"Modern caprese salad style €9
*Croccante di gamberi su verza viola alla soiaCrunchy prawns with red cabbage on soya sauce €12
Selezione di formaggi Beppino Occelli servita con miele e mostardaSelection of cheese from our country served honey and mustard €13
Nb: tutto il nostro pesce servito fresco viene abbattuto secondo le norme vigenti del Reg. CE 853/2004 . In questo locale potrebbe essere servito del prodotto congelato/surgelato ,in base alla stagionalità e alla reperibilità del prodotto

First Courses

Spaghettone di Gragnano pane , burro e...... acciugheSpaghetti pasta with bread , butter and anchovies €11
Paccheri freschi con porcini fondenti e salsiccia brasata al barberaFresh paccheri pasta with porcini mushrooms and sausages €12
*Vialone nano ai funghi porcini e cruditè di scampi (20 minuti)Risotto with porcini mushrooms and raw shrimps €14
Garganello con coniglio, zucca e porri croccantiGarganello pasta with rabbit mince, pumpkin and crunchy leeks €12
*Chitaruccio fresco all’asticeChitarra spaghetti pasta with lobster €18
Raviolo langarolo, riduzione di brasato e coltura al tartufoOrecchiette pasta with broccoli flowers, crunchy pepper and ray bread €12
Fusillone al pesto di pomodori secchi, bufala e mandorle tostateFusillone pasta with dry tomatoes and buffalo mozzarella pesto with almond €10
Nb: tutto il nostro pesce servito fresco viene abbattuto secondo le norme vigenti del Reg. CE 853/2004 . In questo locale potrebbe essere servito del prodotto congelato/surgelato ,in base alla stagionalità e alla reperibilità del prodotto

Main Courses

*Scottata di tonno su misticanza di foglie al profumo di sesamoTuna fillet with mix salads flavores sesam oil €16
Rib-eye Argentina(300g) con patate rustiche e insalatina croccanteArgentina beef entrecote (300g) with potatoes and salad €22
Filetto di Fassona ai funghi porciniItalian beef fillet with porcini mushrooms €22
Branzino , scarola ripassata e crumble al peperoncinoSeebass fish with spicy salad and bread crumble €16
Costata di manzetta prussianaT-bone steak from Prussia country €21
Millefoglie di vitello , spinacino e crema di parmigianoItalian steak with spinach and Parmigiano cheese cream €16
Misticanza di verdure grigliate con paglierino fondenteGrilled mixed vegetables with melted Paglierino cheese €10
Tomahawk di Angus irlandeseTomahack irish steak beef €40
Trancio di pescato del giorno ( varietà di pesce in base al pescato giornaliero)Slice of daily fish €16

Extras

Patate fritteFrench fries €3
Verdure grigliateGrilled vegetables €7
Insalata mistaMix salad €4
Patate al fornoRoast potatoes €4

Dessets

Frolla al cacao, cioccolato fondente e caramello salatoChocolate cake with chocolate mousse and salted caramel €6
Bunet langarolo con mousse alla vanigliaPiedmontese traditional hazelnut chocolate cake with vanilla sauce €5
Millefoglie alle mandorle, ricotta e fichiAlmond Bisciuts with sheep ricotta cheese and figs €6
Bellarium, soffice chantilly al mascarpone in un guscio di cioccolato, frutti di bosco e crumble al cacaoSoft mascarpone cheese cream with chocolate and fresh berries €6
Soffice alla vaniglia, frutti di bosco e croccante di mùesliSoft vanilla cake with red fruits and muesli crumble €6
Selezione di formaggi Beppino Occelli servita con miele e mostardaSelection of cheese from our country served honey and mustard €13
Frutta di stagioneSeasonal fruit €4
TartufiTruffles €5
Web Marketing e Siti Internet Omnigraf - Web Marketing e Siti Internet