Ristorante Bellarium Rivoli

Book your table +39 348 5890238

Slider
  • Bellarium Restaurant, the menu

    QUALITY AND TRADITION A STONE'S THROW FROM TURIN

    Our menu consists of traditional dishes, revisited a modern way; we offer typical Piedmontese and national recipes, always combined with prestigious wines, of which we have a wide selection. Our specialties are meat and fish dishes, but many come back for the desserts: ingredients are of utmost importance to us, they are selected with care, to ensure an impeccable quality to our customers, who deserve only the best.

    Check out our menu in the pdf attachment to get an idea of the dishes you can find here at Bellarium Rivoli in the province of Turin... we are sure that many will catch your attention!

    Stay tuned! We invite visitors to follow us because this menu is updated periodically. Autumn menu 

Our dishes

Battuta al coltello di manzo con scaglie di grana e pesto di rucolaItalian style beef tartare with rocket salad dressing and shaved Grana Padano cheese €12
*Carpaccio di branzino marinato al lime e pepe rosaMarinated bass fish with lime juice and pink pepper €12
Finissima di vitello alla piemontese Roast-beef Italian style with tuna mayonnaise €11
Crudo di Parma con gnocco fritto e stracciatellaParma ham with fried pasta pizza and stracciatella cheese €13
*Polpo alla Luciana con crostone di pane croccanteStuffed octopus with cherry and tomato sauce with bread crouton €13
“Fresella” in acqua sale con dadolata di pomodori olio EVO e mozzarella di bufalaItalian style bruschetta with tomatoes and buffalo mozzarella cheese €10
*Nb: tutto il nostro pesce servito fresco viene abbattuto secondo le norme vigenti del Reg. CE 853/2004 . In questo locale potrebbe essere servito del prodotto congelato/surgelato ,in base alla stagionalità e alla reperibilità del prodotto. The food may be frozen.

First Courses

*Spaghettone con polpa di riccio gamberone e aglio rossoSpaghetti pasta with prawns , sea urchin pulp and red garlic €14
Maccheroncino fresco con pesto di zucchine alla menta e crumble di mandorleFresh rigatoni pasta with zucchini meant pesto and almond crumble €11
*Pacchero allo scoglio con molluschi crostacei e pomodori pachinoMaccheron pasta with sea food and cherry tomatoes €14
Bigoli con ragù bianco d’anatraBigoli pasta with duck ragout €13
*Ravioli di pesce con ragù di orata e zest di limoneSea food ravioli pasta with sea bream and grated lemon €13
Agnolotti del Plin burro e salviaPiedmont agnolotti with butter cream and sage €12
*Nb: tutto il nostro pesce servito fresco viene abbattuto secondo le norme vigenti del Reg. CE 853/2004. In questo locale potrebbe essere servito del prodotto congelato/surgelato, in base alla stagionalità e alla reperibilità del prodotto. The food may be frozen.

Main Courses

*Trancio di salmone al pepe rosa su parmantier di patateSalmon fillet with pink pepper and potatoes crem parmantier €16
Rib-eye di manzo (350gr) con pannocchie al burro e carote arrostoCube-roll (350gr) with baked carrots and butter corn €26
Filetto di manzo con funghi porciniBeef fillet with porcini mushrooms €26
Tagliata di manzo e cestino di insalata croccanteSirloin steak with mixed salad €16
Provola alla piastra olio al rosmarino e verdure grigliateGrilled mixed vegetables with provolone cheese €10
Trancio di pescato del giorno (varietà di pesce in base al pescato giornaliero)Slice of daily fish €18
*Nb: tutto il nostro pesce servito fresco viene abbattuto secondo le norme vigenti del Reg. CE 853/2004. In questo locale potrebbe essere servito del prodotto congelato/surgelato, in base alla stagionalità e alla reperibilità del prodotto. The food may be frozen.

Extras

Patate fritteFrench fries €3
Verdure grigliateGrilled vegetables €7
Insalata mistaMix salad €4
Patate al fornoRoast potatoes €4

Dessets

Bellarium, soffice chantilly al mascarpone in un guscio di cioccolato, frutti di bosco e crumble al cacaoSoft mascarpone cheese cream with chocolate and fresh berries €6
Bunet langarolo con sbriciolata di amaretti e caramelloPiedmonts traditional hazelnut chocolate cake with vanilla sauce €5
Cestino croccante con mousse di ricotta e frutta frescaCrunchy basked with ricotta cheese mousse and fresh fruit €6
Bavarese al limone e geleè di fragoleSoft lemon cake whit strawberries geleè €6
Composta di frutta di stagioneSeasonal fresh frui cut selection €7
Selezione di formaggi servita con miele e composteSelection of cheese from our country whit honey and chutney €13
Web Marketing e Siti Internet Omnigraf - Web Marketing e Siti Internet